اگر تازه یک تبلت و یا موبایل دارای سیستم عامل اندروید خریداری کرده اید و نمی دانید برای شروع باید چه کار هایی را روی تبلت و موبایل خود انجام دهید این مطلب آموزشی را مطالعه کنید. در این مطلب آموزشی سعی شده تا به صورت مرحله به مرحله عملیاتی که باید انجام دهید را نمایش دهیم.
1- ابتدا باید سیم کارت خودتان را در دستگاه قرار دهید، بعد دستگاه را روشن کنید و اگر PIN دارد، آن را وارد کنید. ممکن است پس از روشن کردن دستگاه در مرحله اول، شماره PIN سیم کارت از شما پرسیده شود که باید آن را وارد کنید.
2- اگر دستگاه شما دارای مکان حافظه MicroSD یا هر نوع کارت حافظه دیگری که هست، باید قبل از روشن کردن دستگاه کارت حافظه را نیز در دستگاه قرار دهید.
3- مرحله بعد تنظیم زبان دستگاه است. بعد لیستی از زبانهای قابل پشتیبانی توسط دستگاه برای شما نمایش داده میشود که به صورت پیش فرض انگلیسی نیز انتخاب شده، ولی شما میتوانید زبان دلخواهتان را از درون لیست انتخاب کنید و سپس کلید (Next) یا Start را بزنید.
4- تنظیم شبکه Wi-Fi، که اگر شما مودم منزل خود یا محل کارتان را در محدوده شبکه بیسیم میبینید، میتوانید از لیست نمایش داده شده شبکه مورد نظر را انتخاب کنید و درصورت نیاز، رمز عبور را وارد کرده و سپس روی Connect بزنید. (میتوانید از این مرحله با زدن کلید Skip بگذرید)
مرحله 3 و 4
5- میتوانید به حساب کاربری Google متصل شوید. برای استفاده از دستگاه خودتان با نرمافزارها و سرویسهای Google مانند دانلود بازی از فروشگاه نرمافزار Google play، باید یک حساب کاربری در Google داشته باشید. اگر حساب کاربری دارید، میتوانید جزئیات آن را وارد کنید. سپس از شما جهت تایید یا عدم تایید استفاده از بعضی سرویسهای Google مثل به اشتراک گذاری منطقه شما یا پشتیبانگیری از اطلاعاتتان سوالاتی پرسیده میشود که به دلخواه میتوانید پاسخ دهید.
اما اگر حساب کاربری Google ندارید و میخواهید که آن را ایجاد کنید، کافی است چند مرحله سادهی انتخاب نام کاربری و وارد کردن مشخصات و رمز عبور را انجام دهید. البته مراقب باشید که رمز عبورتان را فراموش نکنید. از طرفی نباید رمزی را انتخاب کنید که سریع حدس زده شود.
نکته این است که برای استفاده از دستگاهتان احتیاج به تنظیم حساب کاربری Google ندارید ولی ممکن است در زمان استفاده امکانات کمتری در اختیار شما قرار بگیرد. بعضی از تولید کنندگان مثل سامسونگ از شما در حین مراحل ثبت میخواهند که حساب کاربری جدا نیز ایجاد کنید که فقط در صورتی به آن نیاز خواهید داشت که بخواهید از سرویس مخصوصی استفاده کنید. شما به راحتی میتوانید از این مرحله بگذرید.
6- بسیاری از دستگاهها در حالی به دست شما میرسند که نرمافزارهای مختلفی روی آن از قبل نصب شده است. مثل نرمافزارهای فضاهای ابری Dropbox ،Box یا Google Drive. اگر از قبل شما از این سرویسها استفاده کردهاید حالا میتوانید با حساب کاربری خودتان به آنها متصل شوید و یا اینکه حساب کاربری جدید ایجاد کنید.
معمولا فضای رایگان کمتری در اکثر این فضاهای ابری در اختیارتان قرار خواهد گرفت. اگر تا به حال از این فضاها استفاده نکردهاید، شاید الان زمان مناسب آن رسیده که شروع کنید. زیرا آنها شرایط بسیار مناسبی برای حفاظت از عکسها، ایمیلها و اطلاعاتتان را در اختیار شما خواهند گذاشت و امکان دسترسی را در هر کجا و هر زمان که خواسته باشید، به شما خواهند داد. حتی اگر دستگاه شما همراهتان نباشد.
7- دانلود نرمافزار از فروشگاهها، مثل Google play. که ممکن است به آن نیاز پیدا کنید. حالا تنظیمات اولیه شما به پایان رسیده است. بسیاری از دستگاهها آموزشهای تصویری ساده و زیبایی برای تسلط بر امکانات دستگاه را در خود دارند. برای دیدن لیست نرمافزارهای نصب شده در دستگاه، به محل نرمافزارها بروید.
این قسمت لیستی از همه نرمافزارهای نصب شده روی تبلت یا تلفن همراهتان را به صورت آیکونهایی نشان خواهد داد. حالا برای پیدا کردن آیکون فروشگاه Google، باید یک جایی در پایین لیست آیکونها، نام Google play را ببینید. یا در همان صفحه اولیه بعد از راه اندازی سیستم دستگاهتان، باید آیکون آن وجود داشته باشد.
خوب میتوانید روی آن بزنید و نرمافزار مورد نظرتان را جستجو و پیدا کرده و بعد آن را نصب کنید. اصلا سخت نیست فقط کافی است روی کلید نصب، در قسمت اطلاعات نرمافزار انتخاب شده بزنید تا دانلود شود. سپس سوالی از شما پرسیده خواهد شد مبنی بر تایید سطح دسترسی نرمافزار به اطلاعات شما، که در صورت تایید، نرم افزار روی دستگاه نصب خواهد شد.
8- و در آخر، شروع به شخصی سازی گجت خود کنید. اگر از تصویر پس زمینه خوشتان نمیآید یا هر چیز دیگری که مطابق سلیقهتان نیست را میتوانید تغییر دهید. تمام تغییرات را میتوانید در بخش تنظیمات دستگاه و در گزینههایی با نامهای متفاوت ولی شبیه به Display یا Wallpaper پیدا کنید.
اگر از تصاویر متحرک استفاده کنید باتری بیشتری مصرف خواهد شد. همچنین میتوانید از تصاویر خودتان، یا تصاویری که با دوربین دستگاه گرفتهاید استفاده کنید. در بعضی دستگاهها امکان تغییر فونت یا قالب صفحات را دارید. کافی است فقط تصاویر و قالبهای جدید را از سایتهای معتبر دانلود کنید. و یا Launcher ها یا رابطهای کاربری متفاوت و دلخواهتان را نصب کنید و از حجم عظیم نرمافزارهایی که برای تغییر صفحات و آیکونها و غیره هستند استفاده کرده و لذت ببرید.
یاد گیری تمام تنظیمات دستگاهای اندروید نیاز به زمان دارد پس سعی کنید با صبر و حوصله با دستگاه خود کار کنید تا تمام قسمت های دستگاه خود را فرا بگیرید. شما می توانید انواع بازی ها و برنامه های به روز را از سایت سرزمین دانلود دریافت کنید:
نظرات شما عزیزان: