کد قالب کانون اثر مثبت موسیقی

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 844
بازدید دیروز : 577
بازدید هفته : 1421
بازدید ماه : 1679
بازدید کل : 28434
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : سه شنبه 29 فروردين 1402

music and sport-ورزش و موسیقی

10 اثر مثبت موسیقی

موسیقی همه جا در اطراف ماست و هرکسی با اهداف مختلف می تواند از آن بهره مند شود. برخی انسان ها برای لذت شخصی خود به موسیقی گوش می دهند، برخی دیگر برای تمدد اعصاب و یا برای انگیزه گرفتن. کسب و کارها نیز از موسیقی استفاده می کنند، گاه در یک فروشگاه به عنوان موسیقی پس زمینه به منظور ایجاد حس آرامش و آسودگی در مشتری ها و گاه در یک آگهی تلویزیونی به منظور الهام بخشی و ایجاد انگیزه در مخاطب. به علاوه، موسیقی می‌تواند با یک محتوای روایی نیز برای تحریک احساسات و ایجاد واکنش در شنونده به کار گرفته شود. قدرت تاثیر موسیقی بسیاربزرگ است. در ادامه 10 نکته مثبت در مورد موسیقی و چگونگی تاثیر گذاری آن روی انسان ها را بیان می کنیم:

ورزش و موسیقی music and sport

1- گوش دادن به موسیقی کمک می کند تا ورزش کنید و تمرینات خود را بهبود ببخشید. موسیقی یک شگرد منحرف کننده است که هرچند باعث سنگین تر ورزش کردن شما نمی شود، اما حواستان را از خستگی و ضعف پرت می کند و باعث می شود با احساس مثبت تر و انگیزه بیشتر تمرین را ادامه دهید. همچنین موسیقی احساس شادی را در شما تحریک می کند که باعث لذت بردن در آن لحظه می گردد.

2- موسیقی می‌تواند خاطرات و دل بستگی عاطفی نسبت به یک رویداد خاص را در زندگی تان به وجود آورد. مغز شما می‌تواند موسیقی را به لحظات خاصی در زندگی تان ربط دهد و پیوندی به وجود آورد که وقتی همان موسیقی را دوباره می‌شنوید، احساساتی را که هنگام گوش دادن به آن موسیقی داشتید دوباره به یاد بیاورید. به همین دلیل است که ما همه یک آهنگ بخصوص داریم که یادآور روابط گذشته و یا عزیزانمان است.

3- موسیقی باعث آزاد شدن دوپامین یا همان هورمون شادی در بدن می‌شود. به لطف آزاد شدن دوپامین از قسمت نوکلئوس اکومبنس مغز در نتیجه‌ی گوش دادن به موسیقی، احساس خوبی به شما دست می دهد. دوپامین به عنوان داروی حس خوب شناخته می‌شود و بسیار اعتیاد آور است. همچنین بر روی آمیگدال، قسمتی از مغز که مسئول پردازش احساسات است تاثیر می‌گذارد.

music and emotion- موسیقی و احساس

موسیقی و احساس music and emotions

4- نوع موسیقی که گوش می دهید بر روی احساس ‌تان تاثیر دارد. همانطور که گفته شد، موسیقی روی قسمت آمیگدال مغز که مسئول پردازش احساسات است تاثیر می گذارد. به این مفهوم که موسیقی غمگین و افسرده کننده باعث احساس غم و افسردگی و همین طور موسیقی شاد و مثبت و هیجان انگیز باعث احساس شادی میگردد.

5- مغز به موسیقی همان واکنشی را نشان می دهد که به غذا و لذت نشان می دهد. موسیقی می‌تواند حس رهایی مشابه با تجربه رابطه جنسی یا خوردن یک غذای خاص را بوجود آورد. در حین رابطه جنسی دوپامین آزاد می‌شود که باعث احساس سرخوشی و شادی و رضایت می‌شود. شکلات نیز تاثیر مشابهی دارد، چرا که باعث ایجاد نوعی واکنش عصبی برای آزاد شدن دوپامین می شود. موسیقی نیز به همان شکل باعث آزاد شدن دوپامین در مغز می‌شود و به همین دلیل هنگام گوش دادن به آن، وقتی منتظر رسیدن به نقطه اوج قطعه موسیقی هستید احساس آرامش می‌کنید.

6- ضربان قلب شما خودش را با موسیقی که به آن گوش می دهید منطبق می کند. ویژگی اصلی موسیقی انتقال احساس آرامش و آسودگی است. گوش دادن به موسیقی آرامش بخش می تواند کمک کند تا حال بهتری پیدا کنید، استرس تان کاهش یابد و حس خوبی داشته باشید.

children and music-موسیقی و کودک

موسیقی و کودکان children and music

7- موسیقی بچه ها را دو برابر طولانی تر از صحبت کردن آرام نگه می‌دارد. همانند نکته قبلی، دلیل وجود لالایی ها این است که موسیقی/آهنگ ها برای بچه ها آرامش بخش تر از کلمات خالی هستند و به آنها کمک می‌کند تا بخوابند. احتمال اینکه کودک با موسیقی یا یک آهنگ آرام شود بیشتر از صحبت کردن است.

8- موسیقی موجب افزایش فعالیت مغزی می شود. نتایج یک مطالعه با استفاده از روش تصویربرداری کاربردی از رزونانس مغز نشان می دهد که موسیقی نسبت به فعالیت های دیگر، قسمت های بیشتری را فعال و از آنها استفاده می کند. این یعنی موسیقی واکنش های مختلف از جمله خلاقیت عاطفی و عملکرد حرکتی را بهتر تحریک می‌کند.

9- استفاده از موسیقی برای درمان. به دلیل افزایش فعالیت مغزی حین گوش دادن به موسیقی، برای درمان بیماران سکته مغزی و پارکینسون به طور گسترده از موسیقی استفاده می شود. زیرا موسیقی می‌تواند در تقویت بخش های مغز که مربوط به حرف زدن و حرکت هستند کمک کند.

10- یادگیری نواختن یک ساز می تواند مهارت های حرکتی ظریف و مهارت های استدلالی را بهبود بخشد. مطالعات نشان داده کودکانی که دارای تجربه یادگیری یک ساز موسیقی به مدت سه سال یا بیشتر را دارند، مهارتهای حرکتی ظریف و پیشرفته تری دارند و همچنین از توانایی بهتری برای تشخیص صداهای مختلف برخوردارند.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





موضوعات مرتبط: موسیقی
برچسب‌ها: هنرشناسی