کد قالب کانون اصول برگزاری مراسم عقد در مسجد

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 3506
بازدید دیروز : 25
بازدید هفته : 3537
بازدید ماه : 17820
بازدید کل : 44575
تعداد مطالب : 2939
تعداد نظرات : 0
تعداد آنلاین : 1

نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 تير 1403

برگزاری مراسم عقد در مسجد مزیت‌های زیادی دارد این مراسم موجب شده تا عاقبت بخیری زوج را به همراه داشته باشد این مراسم‌ها دارای شرایطی بوده که به آن اشاره می‌شود

یکی از سوال‌ های متداول که ممکن است، شما هم با آن مواجه شده باشید، این موضوع بوده که برگزاری کردن مراسم عقد در مسجد امکان‌ پذیر است یا نه؟ برگزاری مراسم عقد در مسجد با وجود خدشه‌ دار نکردن حرمت آن امکان پذیر می‌ باشد.

جشن عقد در مسجد

شرایط برگزاری مراسم عقد در مسجد:

این کار و سنت جایز بوده تنها در صورتی که در فضای مسجد حرمت آن نگهداری شود و ساز و آوازی وجود نداشته باشد در این مراسم‌ها با توجه به اینکه در یک فضای معنوی برگزار می‌شود می‌تواند برای زندگی فواید زیادی داشته باشد اما در صورتی که هتک حرمت به مسجد صورت نگیرد.

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنیهای جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 تير 1403

ایمان هیچ کس راستین نیست مگر...

گزیده ای از سخنان استاد شهید مطهری (ره)

 

این نیروی ایمان و مذهب است که در عمق وجدان انسان چنگ می‌اندازد و انسان را تسلیم عدالت و اخلاق می‌کند. عبادت برای این است که حیات ایمانی انسان تجدید بشود، تازه بشود، طراوت پیدا کند، قوّت و نیرو بگیرد. به هر اندازه که ایمان انسان بیشتر باشد، بیشتر به یاد خداست و به هر اندازه که انسان به یاد خدا باشد کمتر معصیت می‌کند. معصیت کردن و نکردن دایر مدار علم نیست، دایر مدار غفلت و تذکر است. به هر اندازه که انسان غافل باشد یعنی خدا را فراموش کرده باشد، بیشتر معصیت می‌کند و به هر اندازه که خدا بیشتر به یادش بیاید کمتر معصیت می‌کند

 

آزادی معنوی(صفحه95)

*************************

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنیهای جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : جمعه 30 تير 1403

هدف اصلی از عزاداری در ماه محرم چیست؟

گزیده ای از سخنان استاد شهید مطهری (ره)

 

چرا ائمه اطهار این همه تأکید و اصرار کردند که عزاداری حسین بن علی علیه السلام برای همیشه زنده بماند؟ هرسال که محرم می‌رسید خود ائمه اطهار اعلام عزا می‌کردند، وضعشان تغییر می‌کرد و به شیعیانشان هم دستور می‌دادند که برای همیشه چنین کاری بکنند، چرا؟ این عزاداری، شخصی نیست، مسئله‌ دیگری است؛ زنده نگه داشتن قیام حسین بن علی است. قیام حسین بن علی قیام امر به معروف و نهی از منکر بود، قیام برای عدل اسلامی بود.

************

 

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنیهای جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 8 بهمن 1402

معنویت درمانی

راه‌ حل دوم: نشاندن معنویت سکولار یا عرفان مدرن به جای معنویت قدسی یا عرفان سنتی

این راه حل در اصل از سوی گروه دیگری از شکاکان و خداناباوران پیشنهاد شده است، هرچند گروهی از خداباوران نیز کوشیده‌اند با ارائة تلقی تازه‌ای از خداوند، از جمله ادعای «حلول خداوند در طبیعت»، که غیر از تلقی مورد قبول ادیان ابراهیمی است، این راه حل را بپذیرند. هواداران این راه ‌حل برآنند که انسان مدرن نیز به عرفان یا معنویت نیاز دارد، اما این نیاز از راه‌های دیگری قابل تأمین است. یعنی درست است که عرفان سنتی/ معنویت قدسی به خاطر عجین شدنش با پیش‌فرضهای متافیزیکی، علمی و اخلاقی‌‌ِ سنتی، یعنی با فلسفه سنتی، علم سنتی و اخلاق سنتی برای انسان مدرن قابل پذیرش نیست، اما نیاز انسان به معنویت هنوز وجود دارد، و این نیاز از طریق «معنویت سکولار» یا «عرفان مدرن» برآورده شدنی است. پیوند میان عرفان سنتی یا معنویت قدسی و فلسفه، علم و اخلاق‌ِ پیشامدرن، ضروری و ذاتی است، نه عرضی و اتفاقی، و لذا این عرفان و معنویت بیش از این برای انسان‌های مدرن کشش و جذابیت ندارد و التزام به آن نامعقول به نظر می‌رسد. تنها راهی که باقی می‌ماند این است که نوع یا روایت دیگری از عرفان و معنویت مطرح شود که با مظاهر عقلانیت مدرن یعنی فلسفه، علم و اخلاق جدید سازگار باشد.

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنی های جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 8 بهمن 1402

حفظ و تقویت معنویت

۳٫ نیاز انسان به معنویت

کسانی که به نحو بالفعل نیازی معنوی در وجود خود احساس می‌کنند و از خلأ معنوی موجود در زندگی خود رنج می‌برند برای پذیرفتن وجود چنین نیازی و تلاش برای ارضای آن به دلیل نیاز ندارند. اما برای کسانی که به نحو بالفعل چنین نیازی را در خود احساس نمی‌کنند، نیاز انسان به معنویت را از دو راه متفاوت می‌توان نشان داد:

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنی های جالب
نویسنده : مهدی احمدی واکبر احمدی
تاریخ : شنبه 8 بهمن 1402

ابعاد معنویت

تعریف معنویت:

تعریف معنویت مشکل است و هیچ اتفاق نظری در مورد معنای دقیق این واژه وجود ندارد. بخشی از اختلاف‌نظر در مورد معنای دقیق این واژه از اختلاف‌نظر در باب نسبت «معنویت» با «دین» یا «دیانت» سرچشمه می‌‌‌گیرد. گروهی از معنویت‌گرایان، معنویت را بدیل/ جایگزینی برای دین می‌‌‌بینند، در حالی که گروهی دیگر آن را «لُبِّ لُبابِ دین» یا «گوهر ادیان» قلمداد می‌‌‌کنند. تفسیری از معنویت که در این سلسله از یاداشت‌ها شرح و بسط خواهد یافت سه ویژگی مشخص دارد: یکی اینکه «دینی» است. دوم اینکه «خدامحور» است و سوم اینکه چارچوبی «عقلانی» دارد. مراد ما از معنویت قدسی معنویتی دینی است در چارچوب عقلانیت.

 

موضوعات مرتبط: معنوی
برچسب‌ها: دانستنی های جالب