برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان کانون فرهنگی وهنری کریم اهل بیت شهر سلامی و آدرس kanoonemamhassan24.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.
موضوع، مسأله، بحران و آسیب مفاهیمی که نه تنها هر یک دارای بار معنایی مختص به خود هستند بلکه میبایست آگاهانه در جای مناسب هم مورد استفاده قرار بگیرند اما بسیار شاهد بودیم و هستیم که مسئولان بدون توجه به عمق و بسامد سوژه مورد بحث این واژگان را بهجای هم بهکار میبرند که عموماً عمداً یا سهواً یا از اهمیت موضوع کاسته میشود یا جامعه را دچار اضطراب کاذب میکنند. اما ما در اینجا با علم به موضوع از استادان دانشگاه و صاحبنظران حوزه اجتماعی تقاضا کردیم مهمترین مسأله حال حاضر جامعه ایران را مطرح کرده و راهکار مواجهه مطلوب با مسأله را در چارچوب «چه میتوان کرد» تبیین کنند. پاسخها با توجه به شرایط موجود با تأکید بر «توانستن هاست» نه «باید ها» و گرفتار شدن در سطوح نظری چرا که بهدنبال امکان اجرایی شدن راهکارها هستیم تا بلکه پرونده موجود مقبول افتاده و گره گشا باشد. اما چرا در میان بیشمار مسائلی که گریبان جامعه را فشرده دست روی مسائل اجتماعی گذاشتهایم. پاسخ بحثانگیز بودن و ارتباط مستقیم و غیرمستقیم مسائل اجتماعی بر زندگی شخصی مردم و کنشها و واکنش هایشان است.همچنین به استناد دادههای منتشر شده از پژوهش «آینده پژوهی ایران 1396» که سال گذشته از سوی مرکز بررسیهای استراتژیک ریاست جمهوری صورت گرفت 100 مسأله مهم جامعه ایران عنوان شد که از این تعداد مسائل اجتماعی با 52 عنوان رکورددار شدند. بحران آب و بیکاری پس از اصلاحات اقتصادی دو مسأله مهم مطرح شده هستند که عواقب و ریشههای اجتماعی دارند. با توجه به همه این موارد کوتاه پرسیدیم و عمیق پاسخ گرفتیم.عنوان مسأله و تبیین هر یک از صاحبنظران را در ادامه میخوانید:
سوالی که مطرح شد ساده بود و کوتاه. به نظر شما کدامیک از مسائل و چالشهای اجتماعی کشور را میتوان به عنوان مهمترین چالش برشمرد و برای آن چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟
کد خبر: ۳۹۵۱۸۵
سوالی که مطرح شد ساده بود و کوتاه. به نظر شما کدامیک از مسائل و چالشهای اجتماعی کشور را میتوان به عنوان مهمترین چالش برشمرد و برای آن چه راهکاری را پیشنهاد میکنید؟
به گزارش فرهیختگان، این سوالی بود که گروه اجتماعی فرهیختگان از جامعهشناسان و متخصصان امر پرسید؛ سوالی که طرح آن از پیش از نوروز آغاز شد و البته تعداد قابل توجهی به آن پاسخ دادند که آوردن آن در یک صفحه امکانپذیر نیست. مهمترین چالشهایی که جامعهشناسان ما برشمردند مشکلاتی بود که اعتیاد و بیکاری بر جامعه بار میکرد و از طرفی تعریف نادرستی که عدهای از مشکلات جامعه دارند هم در رتبه دوم قرار داشت.
اطاعت از رهبری، مایه وحدت امت اسلام است.[1] شما اهل بیت، اهل خدا هستید که به برکت شما نعمت کامل گشت، پراکندگی برطرف شد و اتحاد کلمه پدید آمد.[2] هر کس از گروه مسلمان جدا شود، بر مرگ جاهلیت بمیرد.[3] اختلاف نکنید؛ آنان که پیش از شما بودند، اختلاف کردند و هلاک شدند.[4] تفرقه، موجب عذاب است.[5] مسلمانان با هم برادرند و هیچ کس بر دیگری برتری ندارد، جز با تقوا.[6] جماعت و وحدت، مایه رحمت، و تفرقه، موجب عذاب است.[7] دست خد بر سر جماعت است.[8]
بسم الله الرحمن الرحیم «الهی انطقنی بالهدی و الهمنی التقوی»
به مناسبت هفته ی وحدت ما آیاتی را در جلسه ی قبل گفتیم. گفتیم: مسأله ی وحدت فقط بین شیعه و سنی نیست. بین شیعه ها، در خانواده ها، در شرکت ها، باید با هم یک خرده همدیگر را تحمل کنیم. یک جلسه نیم ساعت صحبت کردم، آیات و روایاتی هست که نخواندم. برای شما بخوانم. راه های وحدت، دروغ از گناهان کبیره است. اما اگر شما می توانی با دروغ دو نفر را با هم آشتی بدهی، اینجا دیگر دروغ گناه نیست. یعنی وحدت به قدری مهم است که حتی گناه کبیره را می گوید: اگر می توانی با دروغ دو نفر را آشتی بدهی، بده. وحدت باعث برادری می شود. قرآن در سوره آ ل عمران آیه 103 آنجا که می گوید: «فَأَلَّفَ بَینَ قُلُوبِكُمْ» بین قلب های شما الفت قرار داد و با هم مهربان شدید، می فرماید: «فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوانا» اخوان همان اخوت است. یعنی وحدت سبب برادری می شود.
4- نقش سعایت و بدگویی از دیگران در تفرقه و جدایی یکی از عوامل تفرقه دوستان ناآگاه است. سعایت و نمامی، برای همدیگر می زنند. امیرالمؤمنین به استاندار می گوید: اگر کسی نزد تو آمد علیه یک نفر دیگر حرف زد، او را طرد کن. دورترین مردم به تو باید کسانی باشند که سخن چینی می کنند. نزد من می آید می گوید: آقای قرائتی پشت سر شما حرف زشت زدند. می گوییم: خوب، زدن به تو چه ارتباطی دارد؟ تو چرا حرف زشت آنها را به من می گویی؟ غیر از اینکه می خواهی بین ما فتنه بیاندازی؟ حرف زشت زدند یا پشیمان می شوند عذرخواهی می کنند. یا اگر هم پشیمان نشد خودم آنها را می بخشم. تو چه کاره هستی که نمامی می کنی؟ سخن چینی می کنی؟ از عوامل تفرقه گزارش های غلط و سعایت است.
بسم الله الرحمن الرحیم گر چه حضرت زهرا (علیهاسلام) با سیل مصایب و ظلمها مواجه بود و ایشان هم مخالفت خود را با خلیفه اعلام کرده بود؛ ولی اجازه نداد که شیوه مبارزاتی او به وحدت مسلمین ضربه بزند. حضرت به عمر بن خطّاب فرمود: «وَاللّهِ یَابْنَ الْخَطّابِ لَوْلا إنّى اكْرَهُ انْ یُصیبَ الْبَلاءُ مَنْ لاذَنْبَ لَهُ، لَعَلِمْتَ انّى سَأقْسِمُ عَلَى اللّهِ ثُمَّ اجِدُهُ سَریعَ الاْ جابَةِ[1] سوگند به خداوند، اگر نمى ترسیدم كه عذاب الهى بر بى گناهى نازل گردد؛ متوجّه مى شدى كه خدا را قسم مى دادم و نفرین مى كردم و مى دیدى چگونه دعایم سریع مستجاب مى گردید. این حدیث می گوید؛ حضرت، برای رسیدن به خواسته های خود، حاضر نیست بی گناهان قربانی شوند؛ این یعنی حفظ وحدت ما ارادتمندان و پیروان آن بانوی بی نشان، نیز نباید از دایره وحدت خارج شویم، و البته حقایق را نیز کتمان نکنیم.
وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست. این وحدت نه شدنی است و نه منظور داعیان این وحدت است. وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات و شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست. مقصود از وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان و اتحاد پیروان مذاهب گوناگون با وجود اختلافات مذهبی، در برابر دشمنان اسلام و بی گانگان است. معنای صحیح وحدت شیعه و اهل سنت این است که با توجه به این که بین دو مذهب مشترکات بسیاری است، دو گروه باید بر محور این مشترکات به هم نزدیک شوند؛ برای حفظ و تعالی اسلام با همدیگر همکاری و همیاری داشته باشند؛ چرا که هر دو دشمن واحدی دارند. دشمنان اسلام، دشمنان هر دو مذهب هستند. در برابر این دشمنان و برای جلوگیری از سوء استفاده آنان از اختلافات باید در مقابل آنها بر وجوه اشتراک خود تکیه کنند، تا بتوانند بر دشمنان اسلام که دشمن مشترک شیعه و سنی هستند، از خود دفاع کنند.
تبیین سفارش راهبردی امام عسکری(ع) در در آستانۀ هفتۀ وحدت :
پناهیان: مؤمنین باید از وحدت شیعه و سنی فراتر روند و به دنبال همدلی و صمیمیت باشند/جوان شیعۀ منتظر کسی است که برخی رفقای صمیمی اش از جوانان اهل سنت باشد
حجت الاسلام پناهیان در اجتماع بزرگ دانشجویان در مسجد جمکران: بنده می خواهم فراتر از شعار وحدت شیعه و سنی، و در همان راستا شعار دیگری را به شما پیشنهاد بدهم و آن «همدلی» بین شیعه و سنی است. چرا فقط وحدت؟ چرا فقط دنبال این باشیم که با هم اختلاف نداشته باشیم؟ چرا در همین سطح باقی بمانیم؟ ما باید از یکدیگر دلبری کنیم؟ باید یکدیگر را به آغوش بکشیم. شما وقتی می توانی خودت را مدعی مهدویت بدانی که در بین رفقایت، برخی از صمیمی ترین آنها جوانانی از اهل سنت باشند. اینکه ما فقط با هم دعوا نکنیم، کافی نیست؛ باید جلوتر برویم. وقتی امام حسن عسکری(ع) می فرماید: همۀ دلها را به ما علاقمند کنید، منظور جوانان شیعه نبوده، بلکه منظور همین جوانان اهل سنت بوده.
«وحـدت » و «اتـحاد » از مـهم ترین مسائلی هستند که مسلمانان از صدر اسلام تاکنون، برمبنای تعالیم اسلامی و دیانت توحیدی با آن مواجه بـوده اند.در منابع اسلامی ـ به ویژه در قرآن کریم ـ از مسلمانان با واژه های «امت» و «امت واحده » یادشده و در زبـان سیاست مداران و مصلحان مسلمان نـیز از وحـدت و اتحاد بین امت مسلمان با اصطلاح «اتحاد اسلامی» یاد می شود. وجود اتحاد اسلامی بر توانایی و مقاومت جامعه برای مقابله با دشمنان خارجی می افزاید و فراهم کننده قدرتی حقیقی است؛ زیرا اگر مسلمانان از نـیروی عظیم انسانی، امکانات فراوان مادی، موقعیت های استراتژیک، فرهنگ و روحیه اعتقادی و فکری بالا برخوردار باشند، اما میان این اجزا و عناصر پراکنده اتحاد ایجاد نشود، این مجموعه بزرگ کارآیی لازم را نخواهد داشت.
منبع : مجله فرهنگ اسلامی - شهریور 1394 - شماره 26 , مقصود حسین
وحدت پیام اصلی بعثت است/ پیام وحدت اسلامی الغای مذاهب اسلامی نیست
رئیس پژوهشگاه مطالعات تقریبی با بیان اینکه آنچه پیام جدی و محوری مبعث است وحدت اجتماعی مسلمانان به رغم تعدد مذاهب آنهاست، گفت: پیام وحدت اسلامی الغای مذاهب اسلامی نیست.
منبع : www.mehrnews.com
حجت الاسلام احمد مبلغی، با اشاره به فرا رسیدن عید سعید مبعث و نقش آن در وحدت گفت: مبعث، سه سطح همگرایی را به ترتیب پی می گیرد که عبارتند از: همگرایی بین اتباع مذاهب، همگرایی بین اتباع ادیان و همگرایی بین بشر.
منظور از وحدت مسلمانان این است که همه مسلمانان با وجود دیدگاه ها و سلیقه های متفاوت، در برابر دشمنان مشترک هماهنگ و منسجم عمل کنند. وحدت به معنای کنار گذاشتن مذاهب و آرای آن و ایجاد مذهب جدید نیست. از دیدگاه قرآن، ضرورت و اهمیت اتحاد، از اساسی ترین مسائل اجتماعی و دینی مسلمانان است. هدف واحد در سایه پرستش خدایی واحد، هشدار قرآن به پیامد اختلاف، چنگ زدن به ریسمان الهی و...، از بارزترین موارد تأکید قرآن بر وحدت است. در اینجا با محوریت وحدت به بررسی و شناخت آیات، روایات، سیره معصومین علیهم السلام و سیره علماء و اندیشمندان معاصر می پردازیم.
1 . اگر اهل سنت را به اهل قرآن متوقف بر سنت نبوی برای تفسیر قرآن تعریف کنیم، شیعه را اهل قرآن غیر متوقف بر سنت نبوی خواهیم دانست، زیرا شیعه ادامه تفسیر قرآن را بواسطه ائمه اطهار (ع) (حدود دویست سال بعد از پیامبر (ص)) می داند و سپس دوران غیبت که این تفسیر با امدادهای غیبی انسان کامل تداوم می یابد .
2 . ولایت وجه مشترک اهل سنت و اهل تشیع است، چون ولایت یکی از سنت های نبوی است و در قرآن نیز بر محبت ذی القربی تاکید شده است، ولی میزان معرفت شناسی این محبت مورد اختلاف است، اهل سنت (فقهای اهل سنت، بر عکس عرفای اهل سنت) صحبت را در سطح بسیار کمی قبول دارند، ولی شیعه، ولایت را دارای پشتوانه معرفتی بسیار عمیقی می داند، پس اختلاف سنت با تشیع بر اساس میزان معرفت شناسی ولایت است .
وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب و یا شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست، بلکه وحدت به معنای اتحاد و هم بستگی پیروان مذاهب مختلف اسلامی است. همه مسلمانان در عین حال که با هم اختلاف دارند می توانند با تکیه بر مشترکات بسیاری که دارند در برابر دشمنان اسلام صف واحدی را تشکیل دهند و از نفوذ بی گانگان و تسلط آنان بر مسلمانان جلوگیری نمایند.
منبع: سایت اسلام کوئست
سوال
حفظ وحدت بین شیعه و اهل سنت را توضیح دهید. آیا این بدان معنا است که ما با آنها هیچ اختلافی در امور دینی و عقاید نداریم؟
پاسخ
وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست. این وحدت نه شدنی است و نه منظور داعیان این وحدت است. وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات و شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست.
قطره تا دریا ; اتحاد ملی و انسجام اسلامی از دیدگاه شهید مطهری رحمه الله
نویسنده : یحیی مقدسان
اشاره
بی تردید، شهید مطهری، یکی از بزرگ ترین اندیشمندان جهان اسلام است که هنوز هم آثار گران سنگش، اهمیت والایی دارد. در این سلسله مقاله ها، به بررسی «اتحاد ملی و انسجام اسلامی» در آثار این شهید والامقام می پردازیم.
اتحاد مسلمانان یا مذاهب؟
مقصود از وحدت اسلامی چیست؟ آیا مقصود این است که از میان مذاهب اسلامی، یکی انتخاب شود و سایر مذاهب کنار گذاشته شود. یا مقصود این است که مشترکات همه مذاهب گرفته شود و مفترقات همه آنها کنار گذاشته شود و مذهب جدیدی بدین نحو اختراع شود که عین هیچ یک از مذاهب موجود نباشد یا اینکه وحدت اسلامی به هیچ وجه ربطی به وحدت مذاهب ندارد و مقصود از اتحاد مسلمین، اتحاد پیروان مذاهب مختلف، در عین اختلافات مذهبی در برابر بیگانگان است؟
فروزان از دو مشرق در سحرگاهان دو ماه آمد دو خورشید جهان افروز در دو صبحگاه آمد
دو موسی از دو دریا یا دو یوسف از دو چاه آمد دو رهرو یا دو رهبر یا دو مشعل دار راه آمد دو شمع جمع بزم جان و رکن محکم ایمان دو بحر رحمت و غفران دو دست قادر منان دو دریا را دو رخشان گوهر یکدانه پیدا شد دو جان جان جان دو دلبر جانانه پیدا شد
دو سرو ناز یا دو نازنین ریحانه پیدا شد دو شمع آفرینش یک جهان پروانه پیدا شد دو سرّ داور هستی دو جان در پیکر هستی یکی پیغمبر هستی یکی روشنگر هستی
یکی سر الّه اکبر یکی وجه الّه اعظم دو شمع جمع انسانها دو شاه کشور جانها
دو باب ا… احسانها دو بسم ا… عنوانها دو سرو باغ و بستانها دو باغ روح و ریحانها
دو واجب جاه امکانها دو مشعل دار کیهان ها دو خالق را نماینده دو قرآن را سراینده دو رحمت را فزاینده دو دلها را رباینده یکی بر اولیاء سادس یکی بر انبیا خاتم
بشارت ای تمام عالم هستی بشیر آمد گل بستان سرای آفرینش در کویر آمد نرفته ماه از بزم فلک مهر منیر آمد بشیران را بشیر آمد نذیران را نذیر آمد
ادعای دولت از رکورد جدید/ درآمد مالیاتی 2 برابر درآمدهای نفتی شد
اقتصادنیوز: رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور گفت: در شش ماه اول سال جاری درآمدهای مالیاتی به بیش از دو برابر درآمدهای نفتی رسیده است.
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از سازمان امور مالیاتی کشور، سید محمدهادی سبحانیان، رئیسکل سازمان امور مالیاتی کشور در صفحه شخصی خود در فضای مجازی نوشت: این دستاورد بزرگ دولت سیزدهم در راستای کاهش وابستگی به نفت و تأمین مالی پایدار و غیرتورمی با تمرکز بر مالیات ستانی از دانهدرشتها و مبارزه جدی با فراریان مالیاتی رقم خورده است.
گفتنی است وصول درآمدهای مالیاتی با تکیه بر اطلاعات شفاف، دقیق و بدون فشار بر مؤدیان کنونی و از طریق شناسایی مؤدیان جدید، تمرکز بر پایههای جدید مالیاتی و مقابله بیش از پیش با فرار مالیاتی با تکیه بر هوشمندسازی نظام مالیاتی صورت میگیرد.
بر این اساس رشد درآمدهای مالیاتی بدون وارد آمدن فشار به بخش مشاغل صورت گرفته است به طوری که در سال جاری حدود ۵۰ درصد از مشاغل، مالیات صفر و حدود ۴۰ درصد نیز مالیات زیر بیست میلیون تومان پرداخت کردهاند.
همچنین طی دو سال گذشته از بار مالیاتی بخش تولید نیز به میزان ۷ درصد کاسته شده است.
اطلاعیههای امروز منتشر شده در سامانه کدال بیشتر حول تغییر قیمتها، شفافسازی در خصوص شایعات و همچنین برگزاری مزایده و مناقصهها موضوعیت داشت.
اقتصادآنلاین - حسام بهمن آبادی؛ در اطلاعیههای امروز سامانه کدال شرکت زرماکارون با نماد غزر از افزایش نرخ محصولات خود خبر داده است.طبق اطلاعیه این شرکت قیمت ماکارونی رشتهای که صددرصد فروش ایت شرکت را در بر میگیرد از ۲۴ هزار تومان به ۲۷ هزارتومان افزایش قیمت داشته است.
فروژ
شروع مجدد فعالیت تعلیق شده قبلی :
تعلیق کوره شماره ۲ کارخانه جهت انجام تعمیرات اساسی دورهای (اورهال)، تعویض کربن بلوکهای کوره و تعمیر و تعویض تجهیزات مربوطه از خرداد ماه سال جاری شروع و در پایان اول مهر ماه به پایان رسید. کوره مذکور از تاریخ ۱۱ مهر ماه ۱۴۰۲ فرآیند تولید و ذوبگیری را از سر خواهد گرفت.
ثامید
برگزاری مناقصه :
موضوع مناقصه : مشارکت در ساخت پروژه مسکونی هاشمیه مشهد
تیپیکو
توضیحات در خصوص اطلاعات و صورت های مالی منتشر شده :
کاهش سود خالص دوره مالی ۳ ماهه منتهی به ۳۱/۵/۱۴۰۲ ئر مقایسه با دوره مشابه سال گذشته عمدتا ناشی از کاهش درآمدهای غیر عملیاتی مربوط به سود سپردههای بانکی طی دوره ۳ ماهه سال جاری بوده است که این امر ناشی از کاهش وجه نقد در دوره مذکور نسبت به دوره مشابه سال گذشته و به دلیل کاهش توانایی شرکتهای تابعه در پرداخت سود سهام و از طرفی پرداخت مطالبات سود سهامدارن میباشد.
خفولا
برگزاری مزایده :
موضوع مزایده : برگزاری مزایده دور دوم فروش یک دستگاه بیل بکهو
شهر
شرکت در مزایده :
موضوع مزایده : خرید یک ساختمان اداری و تجاری
دکوثر
ارتقا نماد شرکت به تابلو اصلی بازار اول بورس تهران
غزر
دریافت مجوز تغییر بیش از ۱۰ درصد در نرخ فروش محصولات یا ارائه خدمات :
به وبلاگ من خوش آمدیداین وبلاگ در راستای انتشار فعالیتهای فرهنگی ،هنری ،قرآنی ، اعتقادی، دینی ومذهبی ، تربیتی کانون فرهنگی وهنری امام حسن مجتبی شهر سلامی ایجاد وراه اندازی شده است